Hvad står vi for

Vision, Mission & Værdier

Vision

“Alle har ret til frihed gennem leg i et trygt fællesskab på tværs af generationer både nationalt og globalt”

Vi tror på, at frihed gennem leg i et trygt og inkluderende fællesskab er en grundlæggende rettighed for alle uanset alder, baggrund eller nationalitet. Vores vision er at skabe en verden, hvor folk kan udforske deres grænser og opdage deres fulde potentiale gennem leg og bevægelse

Mission

“At fremme personlig udvikling og vækst gennem fysisk aktivitet. Med selvdisciplin og kreativitet styrker vi deltagernes handlekraft, bevidsthed og evne til at tage ansvar for udfoldelse af eget potentiale.”

Vores mission er at fremme personlig udvikling og vækst gennem fysisk aktivitet. Vi tror på, at kreativitet og selvdisciplin er nøglekomponenter til at styrke deltagernes handlekraft, bevidsthed og evne til at tage ansvar for deres egen udvikling. Vi er dedikerede til at skabe et rum for fysisk udfoldelse, hvor vi støtter og udfordrer vores deltagere til at opnå deres fulde potentiale. Ved at tilbyde innovative og sjove parkour aktiviteter, der fokuserer på at udfordre både kroppen og sindet, vil vi bidrage til at skabe en stærk og selvstændig samfund af individer, der er i stand til at tage ansvar for deres egen vækst og udvikling. Sammen vil vi skabe et miljø, der fremmer personlig og fælles succes, og som har en positiv indvirkning på samfundet som helhed

Kerneværdier

Leg
Parkour handler ikke kun om at træne. Det handler også om at have det sjovt, eksperimentere og lege med deres bevægelser.

Leg bliver et middel til at udfordre os selv mentalt og fysisk.

Fællesskab
Fællesskab bliver rammen for at skabe et trygt miljø, der giver alle deltagerne mulighed for at udleve deres fulde potentiale.

Dette gøres ved at skabe en kultur, hvor udfordringer er sjovt og facilitere et sted, hvor man kan dele glæden af succes og parkour med andre.

Mod
Et “fald” bliver noget man skal forholde sig til mentalt og fysisk. Det er en barriere, vi overkommer sammen i fællesskab.

 

Autencitet
Vi italesætter  frygt, frustration, sikker udvej, og sletter narrativet omkring perfektion og præstation. Der bliver i stedet sat fokus på autencitet, processen og at man skal lære at stole på sig selv.