Ørestad Parkour

værktøjer til at udvikle sig selv personligt, overvinde sin frygt og opnå sit fulde potentiale.​

Børnehold 6-7 år

I ørestad har vi parkour undervisning for børn og teenagere. Parkour børn

Børnehold 8-9 år

Parkour for børn. Parkour Undervisning i Jumpyard/Ørestad er for børn og unge som er interesserede i at lære parkour. Parkourundervisning. Parkour børn. Parkour for børn

Børnehold 10-12 år

I Ørestaden har StreetX et hold, der underviser i parkour for børn. Parkourbørn

Teenhold 13 år +

Om Ørestad parkourhold

StreetX parkourhold i Ørestad træner i nogle virkelig fede faciliteter i JumpYard’s specialdesignede parkourafdeling. Her har vi en kæmpestor indendørs legeplads bygget specifikt til parkour!

OBS: tilmelding til disse hold gælder UDELUKKENDE parkourtræning – ønskes der adgang til trampolinparkens øvrige faciliteter skal der købes særskilt entré direkte hos JumpYard. Medlemmer af StreetX har mulighed for at købe månedskort til rabatpris. Information om dette fås ved tilmelding til et af vores hold. 

Fælles for alle faste hold

Alle vores parkourhold har stort fokus på fællesskab, leg og udforskning af kroppens og omgivelsernes fulde potentiale. Vi gennemgår parkourteknikkerne gradvist og tilpasser kompleksiteten af øvelserne til deltagernes individuelle færdigheder. Da parkour ikke er en konkurrencesport, opmuntrer vi altid vores deltager til at måle sig med dem selv fremfor andre.

StreetX udruster børnene med værktøjer til at udvikle sig personligt, lære at overvinde frygt og opnå bedre selvdisciplin på en legende måde. Vi underviser ud fra et ‘parkour mindset’ som handler om at blive den optimale udgave af sig selv og kunne møde og overkomme forhindringer med glæde, respekt og tålmodighed.

Tilmeld dig her!

Tilfredshedsgarantien: giver jer muligheden for at refundere det resterende kontingent retur, hvis I efter de første par træninger ikke ønsker at fortsætte.

Udfyld formularen for tilmelding eller spørgsmål angående vores hold.

Betaling for de resterende 4 mdr. ud af 6 mdr. forårssæson 2024 Periode: UGE 8- UGE 25.
PRIS 2040 kr. / 1920 kr. Torsdags holdet

Parkour mindset er med til at

  • Give en følelse af succes og sammenhold.
  • Lære både at udfordre og respektere egne grænser.
  • Sætte pris på processen og glæden ved at udvikle sig
  • Øge motivationen til en social og fysisk livsstil.
  • Opleve samhørigheden i et lokalt, nationalt og globalt fællesskab