Privat undervisning

med værktøjer fra parkour til at udvikle sig selv personligt, overvinde sin frygt og opnå sit fulde potentiale.​

Parkour privat undervisning med egen personlig træner

Personlig træner tilpasset netop dine behov

Privat undervisning kan både udbydes som enkeltgangs sessions med en personlig træner, et 10 gangs forløb, eller single sessions op til 4 deltager med fokus på individuelle mål.

HVEM kunne have glæde af en privat træner?

Alle som enten ønsker at opnå nogle bestemte resultater eller få en ekstraordinær og nærværende oplevelse, som udvikler personlige, fysiske eller mentale skills.

StreetX matcher en privat træner efter behov

StreetX har siden 2012 udbudt og faciliteret menings undervisning. Vores team er specialiseret i at overkomme udfordringer og har en bred vifte af kompetencer for at formidle og engagere andre i at finde og se muligheder, frem for begrænsninger.

Leg, mod og mental træning har en stor værdi i alt hvad vi laver. Der udarbejdes en personlig plan for deltagerne eller flere deltagere, hvis I er en gruppe på maksimum 4 som er gået sammen om et privat forløb.

Hvad indgår i en personlig plan?

En personlig plan

En udarbejdet plan sikrer både deltagernes og instruktørens indsats med hensyn til følgende punkter:

  • Konkrete målsætninger for tillæring af nye færdigheder
  • Personlig motivation og udvikling
  • Målbare resultater, som evalueres for videre forløb 

MÅL, MOTIVATION og RESULTATER italesættes og justeres via regulær evaluering, feedback og simpel relation mellem deltageren og privat træneren.

Konkrete målsætninger i forhold til færdigheder
Personlig motivation og udvikling
Tydelige og målbare resultater
Previous slide
Next slide

Målsætninger

Konkrete mål kan være svære at sætte, men er super effektive og motiverende.

Din personlige træner guider dig igennem hvor I sammen laver en prioriteringsplan over hvad der ønskes at arbejde med. Alt fra specifikke saltoer til basiske parkour teknikker, arbejde med frygt, mod og selvtillid, konkrete ønsker til vagttab, kondition eller at træne sig op til f.eks. OCR eller noget helt andet. 

Der kan også opsættes sekundære målsætninger som f.eks. udarbejdelse af en personlig parkour video, ekstra styrke- eller smidighedstræning, eller også at lære fra sig og undervise selv.

Parkourundervisning i UN City

Motivation & Udvikling

Med en personlig træner kan ALLE lære parkour, for at lære mere om sig selv.

Hvordan motiveres DU til at overvinde frygten og finde “din egen vej”, som handler mest om mental træning, selvregulering og indre motivation. Om der arbejdes med frygten for at falde, højden eller at slå sig- så får deltagerne livsvarige værktøjer til at leve et liv i friheden og udleve deres fulde potentiale.

Der læres at yde sit bedste, at tage egne beslutninger, om risikovurdering og egne grænser. Hermed øges deltagernes selvværd og evnen til at være i mental og fysisk balance. 

Privat undervisning i Parkourundervisning

Resultater

Resultater, skaber motiverende træning, men sjov proces skaber et sundt livsstil.

Deltageren lærer om at opnå resultater på en legende og selvudviklende måde. StreetX har ikke blot træningen i fokusset, men hele mennesket vi stå overfor.
Derfor er det vigtigt, at vi udruster deltager med værktøjer, som de forsat kan blive motiveret af at bruge, efter undervisningen er slut.

Om det er en foto-dagbog, videoer, noter med highlights og feedback, som understreger den givende progression og skaber overblik over udviklingen deltagerne kan forsætte med.

Parkour privat undervisning i FN byen