Parkour hold

Holdene styrker mod og fællesskabsfølelse gennem lege, nye skills og refleksion.

En deltager fra vores parkourhold, som laver et parkour hop. parkour børn. parkourundervisning. parkour for børn Parkour

Frederiksberg

Mere info

Vores parkour hold i Jumpyard Fields. Her ses en hold instruktør lave et specifikt trick Parkour

Ørestad

Mere info

Parkourundervisning

Hvis du elsker bevægelse og masser af action, så er parkour den helt rette sportsgren for dig. Parkour er fyldt med fart og sjov, mens du på samme tid får trænet hele kroppen godt i gennem, når du løber, hopper, klatrer og meget andet på vores parkourbaner. 

Her hos StreetX tilbyder vi en række forskellige parkourhold, og vi står klar til at byde dig velkommen, hvis du er på udkig efter en ny og udfordrende motionsform. 

Læs mere om vores parkourundervisning her.

https://www.youtube.com/watch?v=kVGZazjpDSU

Hvad er parkour?

Parkour kan være rigtig mange forskellige ting, da sportsgrenen egentlig bare handler om at bevæge sig over og gennem nogle forhindringer i et flow. Det vil sige, at du på en parkourbane eller i bybilledet skal bevæge dig uden at stoppe op undervejs. 

Det giver masser af udfordringer og masser af sjov, og så er det naturligvis en fantastisk motionsform, der sætter pulsen i gang og styrker mange muskler i hele kroppen. Parkour handler således både om muskelstyrke, smidighed, balance og kondition, mens den mentale balance også er en vigtig del af parkour. 

Du kan læse mere om, hvad parkour er her.

Hvem er vi?

Hos StreetX er vi et passioneret hold af parkourudøvere, som har mange års erfaring i bagagen. Vi har dyrket parkour i mange år, og vi har lang erfaring som instruktører. Derfor har vi det rette grundlag for at tilbyde professionel parkourundervisning for dig. 

Vores mission med undervisningen er at give dig de bedste betingelser for personlig udvikling gennem de fysiske aktiviteter, og vi vil gerne hjælpe til at styrke din selvdisciplin og kreativitet gennem sporten. Vi ser også handlekraft og evnen til at tage ansvar som en vigtig del af parkour, som vi gerne vil understøtte gennem vores undervisning. 

Du kan læse mere om StreetX’s værdier her.