Parkour for børn

Hvad er parkour og hvem er det for?

Parkour for børn

Hvis dit barn er på udkig efter en sej og udfordrende fritidsaktivitet, så er vores parkourhold for de mindste det helt rette valg. Hos StreetX tilbyder vi undervisning i parkour for børn, som er klar på at lære nyt og elsker at bevæge sig, og som ikke er bange for en udfordring. 

Hvis det lyder som noget for dit barn, så kan du tilmelde din pige eller din dreng til et hold her hos os. Vi har stor erfaring med at undervise i parkour, og vi elsker at lære fra os til børn i alle aldre.

Læs mere om vores parkour hold her.

Parkour for børn, parkour børn, parkour
Parkour for børn. Parkour Undervisning i Jumpyard/Ørestad er for børn og unge som er interesserede i at lære parkour. Parkourundervisning. Parkour børn. Parkour for børn

Hvad er parkour?

Parkour er et forholdsvis nyt fænomen, som over de seneste år har indtaget de danske byer med storm. Parkour er kort sagt en træningsform, som handler om at bevæge sig svævende over en række forhindringer ved hjælp af kroppen. 

Her handler det om at løbe, kaste, hoppe, klatre og meget andet i kampen for at overkomme forhindringer, og parkour minder derfor om arbejdet for en ægte stuntmand i en klassiske James Bond-film. Men parkour for børn foregår naturligvis under roligere og sikrere forhold, så ingen kommer til skade undervejs. Her dyrkes parkour nemlig på specielle baner, som er designet til at gøre sporten både sjov, udfordrende og sikker. 

Hvem kan begynde til parkour?

Parkour er for alle børn, der elsker at bevæge sig og prøve nye udfordringer. Det gælder både for piger og for drenge, og det gælder for børn i alle aldre. Parkour kan således udføres af alle, og dit barn behøver ikke have nogen erfaring med springgymnastik eller lignende. 

Hvem er StreetX?

Hos StreetX har vi et passioneret hold af erfarne parkouratleter, som på samme tid er vores dygtige instruktører. Derfor kommer dit barn til at være i sikre hænder, nar han eller hun starter hos, for vi har den erfaring og ekspertise, der skal til for at lære dit barn om parkourens fantastiske verden. 

Vi har i mange år tilbudt undervisning i parkour til både private og virksomheder, og vi har holdt foredrag, workshops og shows for et bredt publikum. 

Vores mission har helt fra starten været at skabe grundlag for udvikling gennem fysisk aktivitet, og det er denne mission, vi gerne vil invitere dit barn med på. Gennem vores træning vil vi gerne styrke selvdisciplin, kreativitet og handlekraft, og vi vil gerne inspirere til at tage ansvar, så dit barn får de bedste betingelser for at udvikle sit potentiale. 

StreetX Hovedsider

Læs mere om StreetX undervisning:
www.streetx.dk/parkourundervisning/

Læs mere om StreetX:
www.streetx.dk

Læs mere om StreetX parkour hold: 
www.streetx.dk/parkourundervisning/parkour-hold/

Andre artikler

Læs mere om parkour camps her: www.streetx.dk/parkourundervisning/parkour-camp/

Læs mere om parkourundervisning for børn:
www.streetx.dk/parkourundervisning-for-boern/