StreetX T-shirts

En T-shirt for dig som elsker værdierne, passionen og sammenholdet i StreetX

StreetX parkour T-shirt.
StreetX's t-shirt originale design til deres parkour hold
StreetX's street t-shirt design til parkour undervisning.

Vis at du er en del af StreetX-fællesskabet

Elsker du at dyrke parkour hos StreetX? – Og vil du gerne have et fysisk bevis på, at du er en del af fællesskabet og en ægte StreetX-atlet?

Så har du nu muligheden for at købe en af vores T-shirts. Samtidigt med at du får en T-shirt, støtter du også StreetX og den lokale kirke, Hillsong Church Copenhagen.

Original & Street Design

Vores T-shirts kommer i to versioner, original og street.
Vores originale design med StreetX logo foran og play/community logo bagpå, og vores Street design som er designet af vores kreative instruktør, Jean. 

Ideen bag produktet

Motivationen og ideen er helt simpelt: At lave tekstiler med positive og opløftende budskaber og quotes. Vi laver også erhvervsmæssige tryk, til mindre virksomheder. Alt salg i CT Tryk bidrager automatisk 10 % af virksomheden til socialt udsatte i København

Størrelsesvejledning (klik på billedet)

GOODIES by CT Tryk

Alle vores tekstiler er nøje udvalgt for at få en høj kvalitet til prisen. Vi sørger for at alle T-shirts og lignende produkter, der kommer fra os er certificeret bæredygtigt. Dette betyder, at arbejderne hverken er mindreårige eller underbetalte. Dertil tilstræbes altid bruge en så miljøvenlig bearbejdning som muligt.

Bestil t-shirt

Pris: 225 kr. - 2 stk for 400 kr.

Tak for støtte af jeres lokale parkour klub! StreetX T-shirt betales via Mobilpay og kan enten sendes eller udleveres til ugentligt parkour træning.

**OBS T-shirt farve udvalg skiftes hver sæson.