Amager Parkour

- værktøjer til at udvikle sig selv, overvinde sin frygt og opnå sit fulde potentiale!

Parkour børn 6-7 år

Udendørshold

Parkour børn 8-10 år

Udendørshold

Om Parkour Amager

StreetX parkourhold på Amager foregår direkte på stranden hvor der er opstillet en mini-parkour park med rig mulighed for sjov og varierende træning! Vores hold på Amager Strand kører udelukkende i sommerhalvåret, men vi træner i al slags vejr, så husk påklædning efter omstændighederne. Undervisning aflyses kun ved helt særlige vejrforhold.

Fælles for alle parkourhold

Alle vores parkourhold har stort fokus på fællesskab, leg og udforskning af kroppens og omgivelsernes fulde potentiale. Vi gennemgår parkourteknikkerne gradvist og tilpasser kompleksiteten af øvelserne til deltagernes individuelle færdigheder. Da parkour ikke er en konkurrencesport, opmuntrer vi altid vores deltager til at måle sig med dem selv fremfor andre.

StreetX udruster børnene med værktøjer til at udvikle sig personligt, lære at overvinde frygt og opnå bedre selvdisciplin på en legende måde. Vi underviser ud fra et ‘parkour mindset’ som handler om at blive den optimale udgave af sig selv og kunne møde og overkomme forhindringer med glæde, respekt og tålmodighed.

Tilmelding:

Udfyld formularen for at tilmelde dit barn til et hold, eller hvis du har spørgsmål. Du kan også kontakte os på telefon: +45 23864782 eller på mail: luna@streetx.dk