Undervisning

Overvind din frygt og opnå dit fulde potentiale

Parkour

For virksomheder

Teambuilding, personlig lederskab og kreativitet

Mere info
Parkour

For institutioner

Vi inviterer jer på parkour-tur eller kommer til jeres institution

Mere info
Parkour

StreetX Hold

Frederiksberg, Amager og Karlslunde

Mere info
Parkour

StreetX Camps

Fuld action program i flere dage

Mere info
Parkour

Privat undervisning

Personlig træner med fokus på dig

mere info

Autentisk undervisning

StreetX Mission

“At fremme personlig udvikling og vækst gennem fysisk aktivitet. Med selvdisciplin og kreativitet styrker vi deltagernes handlekraft, bevidsthed og evne til at tage ansvar for udfoldelse af eget potentiale.”

Vi underviser udfra et ‘parkour mindset’ der ganske enkelt handler om  at lære at overkomme forhindringer med glæde, respekt og tålmodighed.

Parkourfællesskab: en global familie!

Grundlæggeren af StreetX- Natasha Ivanova, er en kvinde med hjertet i brand for Parkour Community, som ikke blot et arbejde men en global familie. Som gammel elitegymnast brænder hun for at “være i bevægelse” og det at kunne smitte af og inspirere andre både fysisk og mentalt er hovedfokus i hendes arbejde.
Natasha er uddannet idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut i København samt har en diplomuddannelse fra Metropol med speciale i socialt arbejde med udsatte børn og unge. Læs mere om Parkourfælleskab…

StreetX historie og vision.

Natasha har personligt gennem 10 år uddannet flere generationer af unge instruktører i at kombinere det kropslige med det psykologiske aspekt, for at motivere andre til at blive den bedste udgave af dem selv på alle niveauer, såvel personligt som fagligt og socialt.

StreetX har fokus på mennesket og ikke blot fysisk træning. Vi ser PARKOUR som et værktøj til at danne, inspire og “rykke” mennesker fra A til B. Dette MINDSET lægger til grund for alle vores aktiviteter.

Vores værdier og formål

Parkour som et værktøj

Parkour handler om at se på udfordringer med en løsningsorienteret tilgang. At komme fra punkt A til punkt B så effektivt som muligt.

Vores undervisning udruster deltagerne med værktøjer til at udvikle sig personligt, overvinde sin frygt og opnå sit fulde potentiale.’

Blev modstandsdygtig på en kreativ og interagerende måde med IronMind træning.

Mentaltræning og personlige kompetencer.

Deltagerne trænes i at blive mere bevidste om egne udfordringer og at mestre disse i et stærkt fællesskab. StreetX faciliterer et undervisningsrum hvor det er sikkert at “falde” og fejle og hvor der er fokus på læringsprocesser og socialt ansvar for hinanden. Læs mere om mentaltræning og parkour…

Mentaltræningen er med til at: